Site icon

Reiau viata mea de la Zero!

In luna februarie mi-am dat seama ca nu pot reinnoi domeniul: bysunshine.com la care am lucrat 3 ani de zile.

Stiu, nu au fost cele mai bune articole, neispirate ba chiar, neprofesionale as zice cu poze oribile, dar cine s-a nascut invatat sau perfect?

In februarie m-am hotarat la schimbari drastice si mi-am mutat domeniul pe beautybysunshine.com in loc de bysunshine.com si mi-am transferat blogul de pe blogspot pe hosting pe WordPress. Multumesc Adinei  si Alexandrei  pentru ajutorul acordat, de care eu singura nu puteam sa ma descurc.

 

WordPressul pentru mine era total necunoscut si eram disperata ca nu intelegeam o boaba din el si ma enervam din orice, din cauza ca aveam nevoie de rabdare si timp pentru a-l invata. Eu nu aveam timp si rabdare, de aceea de la inceput imi parea rau ca am facut acest pas major.

 

Am inceput sa scriu articole cu totul diferite de ceea ce scriam inainte si am prins curaj, dar si incredere in mine.  Am invatat sa editez poze si-mi place ceea ce fac acum. Invat in continuu.

 

In aprilie, in schimb am avut erori tehnice si nu  s-a prelungit hostingul meu si din cauza ca am inteles eu mesajul gresit, am instalat din nou o adresa noua de hosting si am pierdut toate articolele din februarie. Mi s-a cerut sume frumusele sa pot restabili articolele, dar nu am considerat o idee buna de investitie, asa ca am renuntat si m-am hotarat sa iau totul de la capat.

 

Ma bucur enorm ca am trecut pe wordpress si-mi pare rau ca am lucrat pe blogspot atata timp. Daca va deschideti un blog, va recomand platforma WordPress.

 

Incep si viata mea de la zero, asa cum am scris si in titlu. M-am hotarat sa nu am de-aface cu unele vedete de la noi (nu vreau sa dau nume, dar daca vor citi articolul se vor regasi 😀 ) si nici nu vreau sa am nicio legatura cu niste branduri de la noi (tot nu voi da nume) care nu merita atentia si energia mea.

 

Ne-am hotarat cu sotul sa incepem viata din nou si cu o alta gandire, de aceea vom pleca cu traiul in Turcia si m-am hotarat sa-mi dedic energia si cunostintele mele acumulate catre brandul meu de cosmetice pe care-l voi crea in Turcia.

Am o mica echipa acolo si materia prima. Stiu ca nu va fi usor, dar trebuie sa incep de undeva.

Am obosit sa tot ajut pe altii, in loc sa ma ajut pe mine si sa merg pe drumul meu.

 

Cu siguranta, Romania va ramane tara mea de suflet cu bune si cu rele. Voi reveni in Romania, desigur dar cu forte noi si cu mai multa incredere in mine, de aceea ziceam ca imi incep viata luand-o de la capat.

Important ca merg cu credinta si cu incredere in mine.

 

Cand voi avea timp voi rescrie vechile articole cu produsele faine de care am avut parte si care merita sa le cumparati si voi.

Nu voi renunta la blog, desi imi dau seama ca va fi greu si vreau sa continui cu vloggingul, neaparat.

Am planuri mari, stiu dar cu credinta in Dumnezeu si ajutorul oamenilor din jurul meu totul va fi posibil.

 

Stiu si simt ca am avansat, desi am primit multe mesaje rautacioase de la bloggeritele de beauty sa ma las de blogging.

Ele cred ca stiu multe despre mine si au dreptul sa ma judece, dar ele nu stiu ca eu mi-am stalcit limba si ca am invatat sa vorbesc limba romana si ca cunosc limba rusa, limba turca si ca, de fapt eu sunt un om unic si ca pot multe, doar ca am fost complexata.

Ele nu stiu ca am venit in Romania in 2004 si ca nu mi-am gasit locul meu aici si nu mi-am trait viata bine din cauza ca nu stiam bine romana si toata lumea se crede mare si tare. Nu aveam contact cu romanii (din cauza sotului aveam cercul de prieteni doar turci) si nu puteam sa ma dezvolt aici. Eram o straina, ca mai apoi sa incep sa scriu pe blogul meu cu bune si cu rele, de unde a venit si curajul sa socializez cu romance.

Acum stiu ca trebuie sa ma iubesc si sa ma concentrez asupra mea si inca invat multe chestii vitale.

 

A fi bun, nu inseamna de a fi prost. Vreau sa stiti ca, imi place sa ajut dar asta nu inseamna ca sunt o proasta!

Iar daca nu sunt rasplatita cu cuvinte frumoase nu trebuie sa ma supar, fiindca acel care primeste ajutorul nu trebuie sa uite de el.

 

Sfatul meu este sa nu judecati fara a cunoaste indeaproape acea persoana, iar eu va doresc tot binele din lume.

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

Exit mobile version