anigif-winter-collection-pandora-beautybysunshine-2016

POVESTI CELESTE & FARMEC COSMIC IN COLECTIA DE IARNA 2016 DE LA PANDORA

 

Magia si misterul cerului noaptea au fost inspiratia pentru bijuteriile finisate manual din Colectia de Iarna 2016 de la PANDORA. Stralucind datorita pietrelor sclipitoare, metalelor luminoase si florilor inghetate, frumusetea trecutului si promisiunea viitorului sunt dezvaluite in noile creatii.

Povesti celeste

O serie instelata de creatii inspirate din galaxii indepsartate scoate la iveala explozii de argint lucitor si pietre care lumineaza sezonul de iarna. Siruri de stele fascinante sunt reinterpretate îin formele ondulate ale pieselor-cheie din colectie – setul de bratara si cercei impodobiti cu pietre. Exemple perfecte ale tehnicilor deosebite de creare a bijuteriilor, care sunt impregnate in ADN-ul PANDORA, noile serii reprezinta frumusetea cosmica. Pietre fatetate de culoare albastru nocturn alaturi de siraguri de zirconiu cubic stralucitor pe argint 925 adauga o nota de entuziasm noilor design-uri.

 

Eleganta atemporala

Reimaginand comorile vintage din cutiile de bijuterii din era Edwardiana a anilor 1900 si a epocii Victoriene tarzii, PANDORA se inspira din trecut pentru a crea o colectie contemporana de piese impresionante. Folosind tehnici stravechi de mestesug al bijuteriilor, precum adaugarea detaliilor, fixarea pietrelor si granularea fina, combinate cu inovatiile moderne, argintul 925 si zirconiul cubic, PANDORA creeaza bijuteriile perfecte pentru femeia moderna. Modelele clasice spun povesti unice, aducand fascinatia trecutului in zilele noastre, prin bijuterii care isi vor pastra pentru totdeauna importanta si farmecul.

2 Replies to “Colectia de iarna 2016 de la Pandora”

  1. Sunt superbe, nu numai aceasta colectie ci in general. La inceput cand am descoperit Pandora, am fost cam reticenta dar m-am convins ca sunt deosebite si isi merita pretul

Comments are closed.