Beauty,  Skin Care

Bioderma Sensibio Gel Spumant calmant si hidratant

 

Am auzit in blogosfera romaneasca ca a aparut un nou gel de curatare de la Bioderma si ca este foarte bun si bland cu tenul.  Eu imi demachiez ochii cu un bifazic, iar tenul cu apa micelara ca mai apoi sa ma spal cu un gel de curatare ca sa elimine in profunzime orice urma de machiaj si praf.

Am dat fuguta la Farmacia Tei si mi-am cumparat gelul spumant si hidratant pentru piele sensibila la pretul de 31, 5 lei.

Acum cand scriu acest articol gelul de curatare este deja consumat si trebuie sa ajung din nou la farmacie ca sa mi-l recumpar.

 

Produsul se afla in favoritele lunilor decembrie 2016, februarie 2017, dar si in empties tot din februarie.

Am filmat cateva clipuri cu parerea mea despre acest produs.

INGREDIENTE

AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOAMPHOACETATE, PROPANEDIOL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM CITRATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MANNITOL, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE.

 

Parerea mea despre gelul spumant Sensibio de la Bioderma:

Imi place ca flaconul are pompita si dozeaza usor  produsul cat am nevoie. Nu face multa spuma, iar din obisnuita fata de alte produse  iau mai mult produs decat este necesar pentru a simti spuma pe ten. Dupa ce l-am terminat m-am invatat minte sa nu mai iau atat de mult gel in palme pentru o curatare.

Curata extrem de bine tenul si-l lasa foarte curat, iar cand trec cu discheta imbibata cu  tonicul cu BHA, nu ramane nicio urma de murdarie sau machiaj, ceea ce este de laudat.

Nu usuca absolut deloc tenul, il lasa foarte fin si luminos, iar daca am cateva cosuri pe ten am observat ca le grabeste vindecarea si amelioreaza roseata tenului.

Imi place enorm sa-mi spal ochii de machiaj cu gelul acesta de curatare. Nu-mi ustura deloc ochii si curata impecabil machiajul chiar si cel rezistent.

Am folosit acest gel dimineata cat si seara si m-am indragostit foarte mult de acest produs, de aceea va recomand din suflet sa-l incercati. Cu siguranta o sa va placa la nebunie.

Daca l-ati incercat, atunci ce parere aveti despre el?

Nu uitati sa-mi lasati cate un comentariu la plecare si sa va abonati, daca va placut  canalului meu de youtube.

Eu va doresc o primavara minunata cu mult soare si multa fericire!

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

Translate »