Beauty,  Review

Asia Flower Deo Stick For Her by Qi Cosmetics

Review

Asia Flower Deo Stick for Her by Qi Cosmetics

Salutare,

Cam prin 2014-2015 am facut cunostinta cu Brandul Romanesc Qi Cosmetics de cosmetice naturale si bio, iar pe atunci aveam un alt domeniu (bysunshine.com). Tin minte ca intrasem intr-un concurs de bloggeri si  prin urmare mi s-a trimis spre testare 3 produse Qi Cosmetics. Un fond de ten stick in nuanta Light, un deo stick Asia Flower si un balsam de buze natural.

Am folosit o perioada acele 3 produse dupa care am scris review-ul pe blog. Mi-au placut enorm acele produse si am ramas fidela acestui brand de cosmetice Bio-Naturale.

Review-ul a prins bine atunci si tot primeam mailuri pentru colaborari din strainatate. Insa dupa ce m-am mutat pe hosting si pe alt domeniu nu am mai putut transfera toate articolele mele din 2013 printre care se afla si review-ul cu acest produs despre care vreau sa va vorbesc din nou, fiindca merita toata atentia.

Review

Asia Flower Deo Stick for Her by Qi Cosmetics

Anul acesta am din nou produsul fain cu multe ingrediente bune, naturale si eficiente. Se afla si pe Emag acum la promotie, asta in cazul in care cautati un produs eficient si natural la pret foarte bun. Deci aici il gasiti la promotie in aceasta perioada sau aici il gasiti mereu.

Mai intai o sa incep cu ingredientele acestui produs si cu descrierea lui, asta ca sa nu credeti ca vorbesc balarii. :D))

Ingrediente (RO): unt de cacao*, ceara de albine si de carnauba, piatra de alaun, farnesol, uleiuri esentiale de lavanda, portocale*, ylang-ylang* si geranium.

*ingredient organic

100% ingrediente naturale, 55% ingrediente organice

Beneficiile produsului: 

  • Un deodorant cremos, usor parfumat cu o aroma florala delicata.
  • Protectie eficienta, blanda, non-iritanta.
  • O senzatie de proaspat toata ziua.
  • Deo stick natural ce nu inhiba procesul natural de transpiratie, doar previne formarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute cauzate de acestea.
  • Ideal pentru persoanele cu pielea sensibila, nu contine parabeni sau aluminiu.

Ingrediente cheie:

  • Unt de cacao – o textura dura si compacta, dar se topeste la contactul cu pielea si are un miros placut, de ciocolata.
  • Piatra de alaun – un mineral natural, antibacterian, inhiba dezvoltarea bacteriilor responsabile pentru producerea mirosului de transpiraţie.
  • Farnesol – recunoscut pentru proprietatile antimicrobiene si bacteriostatice si este dezodorizant.
  • Ceara de albine – confera pielii suplete si catifelare, formeaza o bariera de protectie.

Parerea mea:

In primul rand, ador aroma lui de Cacao in combinatie cu uleiul de lavanda si Ylang-Ylang. Este o aroma putin intepatoare, dar nu, nu este deranjanta ci mai degraba relaxanta.

Simt ca pielea de sub brat e mereu hidratata de cand folosesc acest produs, iar acum in aceasta perioada mega calduroasa trebuie sa miros a “om” in orice situatie, dar sa-mi protejez si sanatatea in acelasi timp.

Asa cum se vede si in poza de mai sus are o culoare usor galbuie care nu pateaza deloc hainele albe, ceea ce e un aspect foarte important din punctul meu de vedere.

Nu ma irit sub brat si nu am niciun disconfort chiar daca il aplic imediat dupa ce ma rad cu lama sau cu epilatorul electric.

Am mai vorbit despre acest deo stick aici in favoritele lunii iunie 2017.

Acest deo stick este un produs minunat dar fiind un produs cu ingrediente naturale are si durata de viata mai scurta decat cele de pe piata. Are valabilitate de  6 luni de la deschidere.

 

Qi Cosmetics are produse grozave de Skin Care dar si mai nou de machiaj. Am scris despre unele produse aici, aici, aici si aici.  Mai urmeaza multe review-uri ca am o groaza de produse faine de la acest brand.

Ador acest produs si vi-l recomand, sa-l folositi cu incredere!

Va pup, cu drag, Sunshine!

Translate »