Melkior a lansat Editia Limitata a Paletei Nude cu 12 Farduri de Pleoape!

 

Nou! Melkior a creat in Editie Limitata o paleta de machiaj foarte practica, cu 12 farduri de pleoape, cu pensula si oglinda. Iti face cu ochiul, nu-i asa?

Paleta Nude – Editie Limitata (ref.11500) contine 12 nuante de farduri de pleoape intens pigmentate, combinand texturile mate cu cele sidefate si nuantele calde cu cele reci. Iata care sunt acestea:

  • Nuante mate: Old Brick, Soft grey, Maroon, Black Velvet
  • Nuante satinate: Diaphane, Ballerina
  • Nuante sidefate: Whisper white, Festive gold, Pink Champagne, Rosy Copper, Beige Copper, Acorn.

Care este avantajul de a folosi o astfel de paleta de machiaj? Ea cuprinde toate nuantele de farduri de care ai nevoie pentru a crea un look natural de zi sau pentru un Smokey Eyes perfect pentru seara.

Fiecare fard din Paleta Nude – Editie Limitata are textura matasoasa, culoare intensa, este rezistent si se aplica uniform. Paleta iese in evidenta cu ajutorul nuantelor si texturilor sale versatile care ofera nenumarate posibilitati de machiaj.In plus, ea este prevazuta cu oglinda si contine si o pensula cu capat dublu pentru aplicarea fardului (un capat este din par natural, iar celalalt capat este din par sintetic).

Fardurile pot fi aplicate umed sau uscat, in functie de efectul dorit. Se aplica cu ajutorul pensulei de machiaj cu care este prevazuta paleta. Foloseste nuantele pentru a contura sau a adauga umbre, pentru a defini privirea, indiferent de ocazie.

Lasa-ti imaginatia sa zboare si creeaza look-uri de invidiat cu noua paleta Melkior!

Pret 199,90 lei

Paleta o gasiti aici.

 

https://www.instagram.com/p/Bsqyq5qDV6v/

7 Replies to “Eyeshadow Palette Nude Colors Melkior”

  1. Sunt superbe acest nuante. Le-am vazut si eu pe site si acum ma gandeam cum sa fac sa le pot cumpara cat mai repede 🙂

  2. Ce nuante frumoase are paleta! Farduri inca nu am incercat, de la Melkior. Sunt curioasa cum sunt.

  3. O paleta noua am mare nevoie, o voi studia si pe aceasta si daca e potrivita, o voi cumpara.

  4. Mamaaa ce nuante faine are, trebuie sa imi si eu paleta asta neaparat.

Comments are closed.