Beauty News,  Summer Beauty News The Body Shop,  THE BODY SHOP

Summer Beauty News The Body Shop

Fetele istete triseaza!

HONEY BRONZE™ TINTED LEG MIST
PRET: 84 lei

Cunosti sentimentul, a venit vara, fusta ta preferata e pregatita, dar picioarele tale au ramas inca in iarna? Avem solutia. Acest inovativ spray pentru picioare ofera un efect bronzant instant si uniform picioarelor lasandu-le improspatate. Neuleios, nu straluceste, nu se ia – doar un aspect natural de bronz mat!

HONEY BRONZE™
FACE GEL
PRET: 56 LEI
O formula usoara, translucenta, ce confera tenului un bronz mat, ca sarutat de soare, ce arata extrem de natural, niciodata portocaliu sau dungat: este infailibil! Textura revigoranta de gel potoleste setea tenului pe toata durata zilei in timp ce parfumul sau minunat te poarta la plaja in cateva secunde.

HONEY BRONZE™

HIGHLIGHTING DOMES
PRET: 45 lei
Scoate in evidenta pometii cu un strop de stralucire cu aspect natural, indiferent de tipul tau de ten. Textura cremoasa,
usoara, aluneca pe pieleconferindu-i un aspect
catifelat, cu un parfum delicios de miere.

COCKTAIL DE VARA PENTRU CORP

A venit vara! E foarte cald, asfaltul sfaraie si aerul e innabusitor.

Spune ‘Bun venit!’ verii cu soare, nisip, mare cu unul dintre cele mai racoritoare cocktailuri din lume, mojito.

Pentru a te ajuta sa savurezi vara cu gustul Caraibelor, am ridicat stacheta aducandu-ti cel mai racoritor cocktail… pentru pielea ta.

Noua editie limitata Virgin Mojito Body Care de la The Body Shop potoleste setea corpului tau si te ajuta sa stai cool toata vara.

AROME SUCULENTE SI TEXTURI CE HRANESC SETEA PIELII TALE

Am creat aceasta gama sa miroasa la fel ca mojito adevarat. Parfum racoritor de menta proaspata, condimentat cu lime proaspat stoarsa, pentru a-ti revigora simturile.

Acest cocktail pentru corp este perfect complimentat cu texturi racoroase. De la sorbet- uri racoroase pentru corp la body splashes revigorante, aceasta Editie limitata sigur va improspata zilele incinse de vara lasandu-ti pielea gata de vara, mult timp dupa ce soarele apune.


CUM SA FII FRESH DE LA PISCINA LA PARTY

1.Curata

Indeparteaza lotiunea de protectie solara si revigoreaza-ti corpul cu exfoliantul Body Scrub (PRET: 69 lei), apoi invaluie-l in gelul de dus revigorant Shower Gel (PRET: 33 lei).


2. Hidrateaza

Potoleste setea pielii expuse pe timpul verii. Aplica cel mai revigorant Body Sorbet (PRET: 59 lei) ce-ti va invalui pielea intr-o stralucire uber-cool sau rasfata-te cu Body Butter, neuleios, nelipicios, ce ofera hidratare24-ore. (PRET: 63 lei).


3.Stropeste


Un nou si inovativ format de parfum inspirat de minunatele corpuri de pe plajele Americii de sud, NOUL Body Splash (PRET: 78 lei) este un cocktail de arome pe care pur si simplu vrei sa-l tot aplici mereu. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti stropesti corpul cu aceasta aroma dupa dus pentru a prelungi senzatia de prospetime toata ziua, toata vara.

SI ACUM, HAI LA BAR!

Cadouri Perfecte:

THE BIG SPLASH
(Pret: 348 lei)
Completarea perfecta pentru orice petrecere happy hour, aceasta galeata metalica pentru gheata este plina ochi cu bunatati pentru racorirea corpului.
Foloseste-o pentru a-ti raci bauturile, dupa ce te-ai racorit tu insati.

  • Virgin Mojito Body Butter 200ml
  • Virgin Mojito Body Scrub 250ml
  • Virgin Mojito Shower Gel 250ml
  • Virgin Mojito Body Splash 300ml Bath Lily

THE BIG SHAKE
(pret: 159 lei)
Esential pentru orice petrecere happy hour. Odata ce rasfaturile pentru corp s-au terminat, foloseste shaker-ul sa faci si mai multe cocktailuri racoroase.

  • Virgin Mojito Body Butter 50ml
  • Virgin Mojito Body Scrub 50ml
  • Virgin Mojito Shower Gel 250ml
  • Mini Bath Lily

THE COOL CUBE
(PRET: 63 Lei)
Pentru o piele gata de vara atunci cand calatoresti, alege varianta essentials travel-size.

  • Virgin Mojito Body Butter 50ml
  • Virgin Mojito Shower Gel 60ml
  • Mini Bath Lily

Translate »