Beauty

Comanda Iherb Noiembrie 2015

In luna august am dat o comanda destul de consistenta la Iherb si din pacate dupa o luna de asteptare nu a aparut comanda la posta. Am facut o sesizare la Iherb si au zis sa mai astept o luna de zile, ca mai apoi sa revin cu inca o sesizare.
A trecut cele doua luni si le-am scris ca s-a pierdut cea dea 11-a comanda.
Am primit in contul bancar toata suma, doar ca a durat cam 3-4 zile. Am avut mare noroc ca mi-am recuperat banii.

Nu am mai vrut sa risc sa dau o comanda pe aceeasi adresa si m-am hotarat sa dau la Slatina unde sunt eu acum, temporar.
Spre fericirea mea comanda a ajuns in 20 zile la posta normala si transportul m-a costat 4$, adica pana in 17 lei depinde de cursul dolarului.

Acum pe Iherb se poate achita in lei sau sa folositi optiunea Paypal in $ sau in Euro.
In caz de pierderea coletului se poate deschide caz la Paypal pentru recuperarea banilor.

Acum sa revenim la produsele comandate de mine.

  1. Ulei de cocos extra virgin 473 ml –aici.  Am avut varianta fara miros al uleiului de cocos si mi-am dorit sa incerc si aceasta varianta.
  2. Crema-tratament cu Glycolic Aha pentru pete pigmentare si este potrivit tenului mixt/gras, vedeti aici. Este necesara aplicarea unei creme cu minim SPF 30, atunci cand se folosesc exfoliantii chimici.
  3. Nu pot trai, deja fara ulei de arbore de ceai 100 % pur si am incercat pana acum 2 branduri. Am avut ulei de la alt brand in cantitate dubla, dar din pacate nu era pe stoc si am ales acest brand. Se gaseste aici.
  4. Am nevoie mereu de Calciu si Vit.D3 (contine si Zinc cu Magneziu)  si am descoperit acest produs ieftin si are 90 comprimate, deci o sa-mi ajunga pentru 3 luni. Vedeti aici
  5. Ultimul produs din comanda este Vitamina D3 (Cholecalciferol)-1000 IU -180 capsule gelantinoase. Vedeti aici .

Au ramas 6 ore de oferte speciale pe site (eu am profitat) si daca esti la prima comanda de pe Iherb, foloseste codul: KVB676 si ai o reducere de 5$ la suma mai mica de 40$ sau 10$ la suma mai mare de 40$.

Aveti reduceri la Ecotools si 10% la cosmetice:
Cea mai tare oferta e la pensulele noi Real Techniques la jumatate de pret, daca mai cumperi ceva tot de la Real Techniques.
Sunt foarte multumita de comanda mea.
Daca va cumparati ceva de pe Iherb sa-mi spuneti si mie, ce v-ati cumparat.
Va pup, cu drag, Sunshine.

One Comment

Translate »