Beauty

Arome florale pe mainile tale de la ON LiNE

On-Line-Cosmetics-beautybysunshinecom-sapun-lichid-liliac-magnolie-lacrimioare-lotus

Nu in zadar am ales acest titlu cu arome florale pe mainile tale. Din martie si pana in prezent imi rasfat mainile si simturile cu sapunurile lichide de la ON LINE-Produse de ingrijire zilnica.

Brandul ON LiNE se adreseaza ingrijirii personale zilnice cu un sortiment larg de produse.

PRODUSE PENTRU IGIENA PERSONALA A ADULTILOR :

  • Sapun lichid
  • Sare de baie
  • Spuma de baie
  • Sapun intim

PRODUSE PENTRU IGIENA COPIILOR :

  • Sampon si gel de dus
  • Sapun lichid

 

In luna martie mi-am rasfatat mainile cu sapunul lichid cu aroma de liliac, care de fiecare data imi lasa  baia parfumata, de aceea era o placere sa folosesc acest sapun. Fiind un sapun lichid si detinand o pompita este foarte igienic de a le folosi acasa, la birou sau intr-un cabinet medical.

Eu nu trebuie sa-mi fac griji de costurile mari ale unui sapun lichid, fiindca sapunurile lichide de la ON LiNE sunt foarte accesibile la pret si au o cantitate generoasa de produs. Se gasesc, practic in orice magazin de cartier sau intr-un supermarket, iar eu le-am gasit pe Emag aici la preturi mici.

Pentru aromele imbietoare florale, cantitate de 500 ml, igienic si practic platim pana in 10 lei, iar pompita dozeaza atat produs cat este necesar la o spalare a mainilor. Dozarea este spornica.

Sapunurile lichide ON LiNE imbunatatesc aspectul mainilor, le lasa catifelate, aromate si nu contin parabeni, iar copii pot si ei sa le foloseasca, fara nicio grija.

In aprilie baia mea miroase a Magnolie si Lotus, care nici aceasta aroma nu este deloc neglijabila, iar urmatorul sapun care va intra rapid la baie este sapunul lichid cu Lacrimioare, pentru o senzatie placuta de prospetime.

 

Gel Intim cu musetel, Betaine si D-Panthenol ON LiNE 

Camomile-musetel_on-line-intimate-balance-beautybysunshinecom

Gelul intim cu Musetel, D-Pathenol si Betaine are Ph-fiziolic si este testat dermatologic.

Aroma delicata de musetel si spuma abundenta, curata delicat zona intima prevenind infectiile urinare si ofera o senzatie de prospetime si confort.

Cantitate de 500 ml este in avantaj, iar pompita este in mod sigur, un plus pentru dozare usoara si igienica.

Inainte am folosit gelurile intime toate 3 variante la 320 ml, care mi-au placut la fel de mult. Acum ca au schimbat ambalajul si este o cantitate si mai mare ce ma bucura enorm.

Recomand, cu drag toate produsele ON LiNE.

Care este produsul vostru favorit de la acest brand?

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

4 Comments

Translate »