Beauty,  Hair

Elseve Arginine Resist X3 Review

Elseve Arginine Resist X3 pentru un Par Puternic

Cine s-ar fi gandit ca dupa folosirea samponului, a mastii de par si a conditionerului express Leave-in voi avea un par foarte puternic?!

 

Cand eram la gradinita aveam parul mai lung, insa cand am trecut la scoala eram tot timpul cu parul scurt. Nu mi-l taia mama, ci singurica. Imi placea sa iau foarfeca si sa ma tund. Problema era ca aveam nevoie de un specialist sa ma tunda dupa dezastrul lasat de mine.

Cand am mai crescut si eram cam prin clasa a saptea, ba a opta chiar,  mi se aprindeau ochii cand vedeam la TV tot felul de reclame la sampoane, iar fetele din reclame aveau parul lung, extrem de stralucitor si cu mult volum. Asa mi-a ramas intiparit in minte un par lung, extrem de stralucitor cu volum si frumos.

Au trecut anii iar eu pe la 20 ani am inceput sa-mi cresc parul, iar pe la 21 am renuntat la vopseaua de par si l-am lasat sa creasca.

Anul trecut l-am avut cel mai lung din viata mea, mai jos de fund si deja incepea sa ma deranjeze lungimea lui, asa ca, iar am pus mana pe foarfeca si mi-am tuns vreo 10 cm si acum la fiecare 2-3 luni imi tund singura varfurile.

La baie am mereu cel putin 5 sampoane diferite pentru ca, ma cam plictisesc sa ma spal doar cu acelasi sampon o perioada indelungata. Stiu recomandarile, insa mie asa imi place.

In septembrie insa, am descoperit in cutia primita de la PR, Samponul, Masca si balsamul Leave-in de la Elseve Arginine Resist X3. 

Gama cu o formula noua  promite un par fortifiat, datorita Argininei, Proteinei si Vitaminei B3.

 

Samponul Elseve Arginine Resist X3 hraneste radacina parului si fortifica fibra capilara pana la varfuri, iar rezultatul este un par de 3X mai rezistent.

Balsamul Elseve Arginine Resist X3 ajuta la o descurcare usoara a parului, iar proprietatile fortifiante previn ruperea firelor de par. Eu nu am balsamul, insa am masca de par.

Masca Elseve Arginine Resist X3 redefineste conceptul de ingrijire intensa datorita formulei sale fondante, imbogatita cu Biotina, Arginina si Proteine ce fortifica firul de par de la radacina si pana la varfuri.

Balsamul Express  Elseve Arginine Resist X3 restructureaza si hraneste fibra capilara instantaneu, fara a incarca. Poate fi folosit pe parul umed pentru o descurcare usoara sau pe parul uscat pentru un plus de stralucire. Balsamul expres este solutia perfecta atunci cand timpul nu-ti permite sa parcurgi intregul ritual de ingrijire pe care parul fragil si-l doreste.

Parerea mea:

Elseve Arginine Resist X3  de la L’Oreal Paris a pus amprenta pe parul meu!

 

Asa cum v-am zis mai sus, am mai multe sampoane in baie, insa de cand am inceput sa folosesc gama  Elseve Arginine Resist X3, doar aceste produse le-am folosit fara sa trisez si fara sa ma plictisesc, iar rezultatele au aparut rapid.

In primul rand, ador mirosul acestor produse. Este important sa-mi placa cum miroase un produs cosmetic pentru un rasfat complet, iar mai apoi imi place ca samponul imi curata foarte bine scalpul de impuritati, dar in acelasi timp nu-mi usuca parul. Nu mi-a provocat matreata, nu mi la ingrasat mai repede decat de obicei si parul meu este extrem de matasos, dar in acelasi timp puternic.

Nu-mi mai cad atat de multe fire de par la baie, dar si la pieptanat. Inca un aspect important este ca, nu mi-l ingreuneaza deloc.

 

Masca nu am consumat-o de nebuna cum faceam cu altele. Am nevoie de o cantitate mica pentru toata lungimea parului. Iarasi ma repet ca, parfumul este adorabil.

Balsamul express il folosesc pe parul umed, cat si uscat. Nu-mi incarca deloc parul si nu mi-l ingrasa, chiar daca exagerez prin aplicarea lui. Desi, este bifazic nu ramane parul uleios. Parfumul ramane pe par ore bune, ceea ce-mi place enorm

 

Daca v-am facut curioase gama se afla in toate magazinele fizice, dar si online de aici.

Daca sunteti in cautarea unei game potrivite pentru parul vostru, atunci trebuie sa accesati Quiz-ul de aici  si sa vedeti ce produse Elseve vi se potrivesc.

Ati incercat gama  Elseve Arginine Resist X3? Cum vi s-au parut?

Astept parerile voastre accesand casuta cu comentarii de mai jos.

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

 

 

 

21 Comments

  • Anamaria

    Samponul si masca dupa mine sunt senzationale,,dar masca e dementiala, dupa ce am stat cu ea pe cap doua ore, eu stau mai mult cu ea pe par, tocmai ca sa aibe timp suficient sa isi faca efectul proteinele, biotina si arginina. Parul meu arata senzational, si imi pare ca ea descurca cel mai bine parul, lasandu-l catifelat, dar ii da si stralucire si volum,,si activeaza si culoarea rosiatica de la vopseaua de par.. Parul nu mai e rebel, ci salta de sanatate..e wow!

  • Anamaria

    Ca toate produsele L’oreal pe care l-am folosit si le folisesc jn continuare,, si gama Elseve cu arginina,si proteine mi-a lasat o imoresie super, inca de ieri,,de la prima utilizare. Dimineata, surpriza placuta, nu mi-au cazut decat vreo doua fire de par in chiuveta, in urma folosirii minunatek masti din aceasta gama minunata. Parul este catifelat, stralucitor si hranit.. Sincer, produsele L’oreal isi merita toti banii. Felicit fondatorii oroduselor L’oreal pt ca s-au gandit sa creeze produse adecvate tuturor tipurilor de par. Nu am crezut ca inca de la prima folosire a mastii Elseve arginine rezist, se poate produce minunea!

  • iuliascorner

    Din ce am incercat pana acum de la Elseve, nu pot sa zic ca m-a impresionat vreo gama in mod special. O sa incerc si gama aceasta, pentru ca m-ai facut curioasa :). O seara frumoasa!

  • Rokolla

    Elseve este o gama renumita si foarte apreciata de produse. Imi place mult noua gama si imi doresc s-o incerc si eu

  • nataliaconstantin9

    Folosesc si eu serul/ balsamul si imi place. Masca as vrea sa o cumpar

  • mihaelanistor

    Cu sampoanele nu m-am inteles deloc, dar au balsam pentru par vopsit care lasa parul fin, matasos, curat si usor de pieptanat.

  • katerotari

    Și mie îmi place enorm produsele de la Elseve, chiar acum folosesc gama pentru părul vopsit 🙂

  • federova

    Nu am incercat nimic din gama asta, dar m-ai facut curioasa. Sa stii ca si eu am incercat sa ma tund singura, sa imi fac breton maie exact :)). Horror a iesit.

  • Loredana

    Balsamul Double Elixir e si pe lista mea, dar momentan folosesc altceva de care sunt foarte multumita. Produsele L’oreal Paris pt par sunt chiar bune pentru pretul lor.

Translate »