Beauty

Nivea Q10 Plus Crema Anti-rid

Ai incredere in coenzima Q10!
Descopera gama completa de ingrijire anti-rid de la NIVEA

Trecerea timpului lasa urme vizibile pe ten, semn ca pielea isi pierde nivelul optim de hidratare, iar rezerva proprie de coenzima Q10 incepe sa scada. Pentru a-i pastra supletea un timp cat mai indelungat, este recomandat sa ai un ritual complet de ingrijire anti-rid.

Nivea este primul brand care a inovat aceasta ingrijire prin introducerea unui ingredient natural care, de peste 16 ani, este aliatul femeilor din intreaga lume in lupta impotriva ridurilor: coenzima Q10. Institutul de cercetare Beiersdorf este locul in care, de-a lungul timpului, au fost dezvoltate numeroase formule si ingrediente inovatoare folosite exclusiv in formulele produselor Nivea. De aceea, la fiecare 2 secunde, la nivel mondial, o femeie alege gama NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID.

 

Pentru ca pielea ta traieste in acelasi ritm cu tine, ingrijirea de zi si cea de noapte trebuie sa se completeze optim una cu cealalta.

NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID are solutii concepute special pentru fiecare moment al zilei.

Dimineata, pentru hidratare si protectie impotriva razelor UVA/UVB, foloseste crema de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne aparitia semnelor imbatranirii, lasand pielea ferma si catifelata.

 

In timp ce dormim, celulele se regenereaza mai rapid decat atunci cand suntem treze si foarte active. Cremele de noapte contin ingrediente speciale care contribuie la refacerea pielii in timpul somnului, restabilindu-i elasticitatea. Folosita zilnic, crema de noapte NIVEA Q10 Plus Antirid reda acestuia cantitatea optima de coenzima Q10, unul din cei mai puternici agenti activi necesari productiei de energie. In doar patru saptamani, vei avea un ten vizibil mai catifelat, pregatit sa castige lupta impotriva ridurilor.

 

 Tine ridurile la distanta cu cateva mici secrete de la NIVEA pentru un ten mereu tanar:

 

  1. Consuma alimente bogate in coenzima Q10 pentru a incetini ritmul de imbatranire a pielii.

 

  1. Nu te culca niciodata înainte de a te demachia. Inlatura impuritatile, pentru ca acestea iti pot bloca porii, iar tenul tau va fi palid a doua zi de dimineata.

 

  1. Chiar si cea mai buna ingrijire din lume trebuie completata cu un somn sanatos: asigura-te ca dormi cele 7 sau 8 ore necesare pe noapte. Pana la urma, diminetile bune cu ten catifelat incep cu noaptea dinainte!

 

Si nu uita: pentru un ritual complet de ingrijire, ai incredere in cremele anti-rid NIVEA Q10 plus pentru zi si noapte!

 

Pret NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de noapte: 46 lei, 50 ml

Pret NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi: 46 lei, 50 ml

 

Voi ce produse Nivea folositi pentru ingrijirea tenului?

 

 

 

2 Comments

Translate »