Beauty,  Review

CeraVe Moisturising Cream Face & Body Review

CeraVe Moisturising Cream

Face & Body

Review

Despre  brandul Cerave am scris aici si aici .Crema hidratanta de fata cu SPF 25 pe care o folosesc zilnic inainte de machiaj, gelul de curatare pentru hidratarea tenului si Crema hidratanta pentru fata si corp pentru pielea uscata si foarte uscata  cu acid hialuronic, Ceramide si fara parfum.

Imi place enorm acest brand din SUA care a venit recent in Romania, insa eu auzisem de CeraVe de multa vreme si imi doream sa incerc cremele, ca sunt extrem de laudate.

Azi vreau sa va vorbesc de crema de corp, desi scrie ca merge si pentru ten, eu nu o aplic, fiindca eu am deja crema cu SPF 25 pentru ten pe care o recomand si am scrie si un review pe blog.

Asadar, sunt multe branduri pe piata si ai de unde alege,insa CeraVe este total diferit de ce am vazut in Romania.

Toate produsele CeraVe nu contin parfum, sunt non-comedogenice si  hipoalergenice. La baza au Ceramide 1, 3, 6-II; Acid Hialuronic, Glicerina, Colesterol, Fitosfingozina si tehnologia MVE (Prin intermediul tehnologiei MVE, ingredientele cheie din produsele CeraVe ofera o hidratare prelungita pe durata intregii zile).

View this post on Instagram

Gama de hidratare dezvoltata impreuna cu medicii dermatologi din SUA acum si in Romania.??? #ceraveromania ☘ #ceramide ? #hidratare ? O revolutie in dermato-cosmetica, CeraVe este o gama de produse de ingrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii si Tehnologia MVE. Ceramidele sunt componente principale ale pielii, esentiale pentru o piele sanatoasa. Ceramidele compun 50% din stratul de lipide si formeaza bariera de protectie a pielii, mentinand pielea hidratata. Tehnologia emulsie multiveziculara (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-in-apa, ce consta in eliberarea graduala a ingredientelor cheie din produsele CeraVe ofera o hidratare ce dureaza intreaga zi. Eu am in teste 2 produse, gelul de spalare hidratant care nu face spuma si crema hidratanta pentru fata si corp. Crema o voi folosi pentru corp, caci pentru fata am crema de la CeraVe cu SPF 25 pe care o ador si am un review pe blog: bit.ly2Pv316J Voi ati incercat acest brand? Va tenteaza? #beautybysunshine #skincare

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

Crema hidratanta pentru fata si corp

CeraVe pentru piele uscata si foarte uscata

Crema CeraVe este recomandata pentru piele uscata si foarte uscata ce hidrateaza si ajuta la restabilirea barierei protectoare a pielii.  Imbunatatita cu 3 dintre ceramidele esentiale si acid hialuronic.

 

Ingrediente:

Aqua/Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Trigliceride, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Petrolatum, Dimethicone, Phenoxyethanol, Behentrinobium Methosulfate, Potassium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Sodium Lauroyl Lactylate, Disodium  EDTA, Dipotassium Phosphate, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Ceramide EOP, (Code F.I.L. D213768/1).

 

Parerea mea:

Este o crema perfecta pentru domni si pentru doamne, merge si pentru copii, dar mai ales in perioada rece.

Sotul meu o foloseste cu drag, desi nu folosea pana acum vreo crema, fiindca nu-i placea senzatia pe care o lasa si este alergic la parfumuri, eh,  aceasta nu contine parfum si  a indragit-o.

Tubul de crema are 177 ml si o sa-mi ajunga mult timp, fiindca am folosit eu cu sotul si parca tot e crema in flacon. Concluzia mea este ca e spornica.

Pot sa ma dau cu ea si in secunda doi sa ma imbrac, fiindca nu-mi lasa pielea grasa sau uleioasa, ci pregatita de a infrunta frigul de afara.

O am si in rucsac ca sa-mi hidratez mainile la munca si sa-mi protejeze  de frig.

 

Imi place mult crema aceasta si o recomand sa o incercati. Am vazut si cateva noutati si mi-as dori sa le incerc.

Voi ce produse ati incercat de la CeraVe? Ce-mi recomandati?

Va pup, cu drag, Sunshine!

16 Comments

Translate »