Beauty

Purifying Shampoo Qi Cosmetics Review

Sunt obsedata de a avea un par foarte stralucitor, ca in reclame si sunt mereu in cautarea samponului perfect.

 

Eu am parul subtire cu tendite de incurcare si uscat la varfuri, nevopsit de 15 ani, cu scalpul sensibil si matreata de la un alt sampon. Deci, am descoperit un sampon minune cu ingrediente naturale de la Qi Cosmetics.

Purifying Shampoo Qi Cosmetics

 

Asa cum ziceam mai devreme, parul meu e slabiciunea mea.  Vreau sa arate bine, ca sa ma simt eu bine, si-mi reda increderea in mine.

Am descoperit samponul pe langa alte 2 produse senzationale de la brandul meu de suflet Qi Cosmetics.

Am prezentat aici produsele in teste, iar printre ele se afla si acest sampon purifiant pentru par normal sau gras.

 

Imi aparuse matreata de la un alt sampon si de fiecare daca cand il foloseam, imi ziceam  sa-i mai dau mai multe sanse, insa imi tot facea matreata. Apoi, am descoperit samponul de la Qi Cosmetics care-mi curata perfect scalpul de fiecare data de matreata.

Ce e deosebit la acest sampon fata de celelalte este ca, nu contine SLS si nu face foarte multa spuma, insa curata atat de bine parul, incat scartie, insa nu incurca parul, decat foarte putin, la varfuri, dar cu putin balsam de par sau cu o masca se rezolva problema.

Imi samponez de fiecare data de 2 ori, fiindca se samponeaza mai bine la a doua aplicare si curata extrem de bine scalpul si lungimea parului.

Dupa o perioada de folosire a acestui sampon am observat ca nu-mi mai cade parul, iar lungimea lui este elastic si flexibil, deci nici la pieptanare nu se mai rup firele si nu este uscat la varfuri, deci minune, pot sa zic.

Imi doream volum la radacina, iar samponul acesta a promis si a facut, bine, usuc si parul rapid si usor cu noul feon  de la Rowenta (il gasiti aici).

Purifying Shampoo imi ofera un par foarte frumos, sanatos, stralucitor, printr-o formula blanda, naturala pe baza de extracte pure botanice naturale, vitamine si uleiuri esentiale. Regleaza productia de sebum, stimuleaza cresterea parului, confera rezistenta firelor de par si intareste radacinile firelor de par. Indeparteaza matreata si calmeaza scalpul iritat.

View this post on Instagram

Daca imi urmariti aici, atunci stiti ca ador Brandul Romanesc, @qicosmetics ??❤ De data aceasta am ales sa testez 3 produse,? sampon purifiant pentru par cu volum si fara matreata, crema atirid pentru ochi si ten cu jojoba, coenzima Q10 si colagen, iar ultimul produs e masca pentru ten pentru calmare si stralucire cu Vitamina C, argila, aloe vera, ulei de migdale si multe alte ingrediente benefice tenului. Toate produsele de ingrijire sunt handmade preparate cu multa dragoste, nu contin parabeni,uleiuri minerale si alte chestii nocive, de aceea ador si recomand din suflet acest brand. Gasiti cosmeticele pe site-ul qicosmetics.ro ? #naturalcosmetics #qi #cosmetics #qicosmetics #skincare #beauty #beautybysunshine Ati folosit ceva de la Qi Cosmetics? Ce-mi recomandati sa incerc? ????

A post shared by beautybysunshine.com (@beautybysunshinecom) on

Ingrediente cheie:
  • Gel de Aloe Vera – proprietatile antiinflamatoare si antioxidante, Aloe Vera are si proprietati regenerative, din acest motiv fiind un remediu ideal pentru caderea parului. Aloe Vera pastreaza echilibrul pH-ului la nivelul scalpului, curata porii si face parul matasos si puternic, actionand ca un balsam natural. educand seboreea si regenerand foliculii de par, pentru a ajuta scalpul sa-si recapete echilibrul natural. Gelul stimuleaza cresterea parului in urma unui tratament de 2 – 3 luni, fiind un remediu eficient si pentru mancarimea scalpului sau matreata.
  • Tensida de cocos – agent de curatare derivat din ulei de cocos, umectant, antiseptic, spumant
  • Tensida consistenta- tensioactiv  delicat de origine vegetala (din nuca de cocos si porumb), bun spumant, potrivit pentru piele sensibila
  • Glicerina – umectant, hidratant, catifelant
  • Ulei esenţial de salvie – antifungic, antibacterian, echilibreaza si calmeaza scalpul
  • Ulei esential de lamaie – bactericid, antiseptic
  • Ulei esential de rozmarin – este tonifiant, revitalizant capilar, purifiant, ideal pentru tratamentul matretii si al scalpului iritat

 

Ingrediente (RO): Gel de Aloe Vera*, apa distilata grad farmaceutic, tensida de cocos, tensida consistenta, guma xanthan, uleiuri esentiale de salvie, lamaie si rozmarin*, benzyl alcohol, salicylic acid, glicerina vegetala, sorbic acid, acid citric, acid lactic.
*ingredient certificat organic/bio

 

Ca tot a venit primavara, eu ma bucur ca am un par foarte frumos, sanatos si stralucitor, deci ma laud cu el.

Samponul il gasiti aici la pretul de 75 lei pentru 200 ml si se foloseseste in 3 luni de la deschidere.

Precum ati observat, flaconul este inchis la culoare pentru a-si proteja ingredientele naturale de lumina.

Aroma samponului este placuta, condimentata si poate fi folosit samponul si de partenerii vostri. Este foarte spornic.

Vreau sa specific ca este atat de natural si bun, incat mi-am permis sa-mi spal si pisica, iar blana ei stralucea incredibil de mult.

Va recomand din suflet acest sampon, daca va doriti o podoaba capilara sanatoasa si frumoasa.

Sa-mi spuneti daca ati incercat samponul si ce impresii va lasat.

Va pup, cu drag, Sunshine!

10 Comments

Translate »