Beauty

Gomaj enzimatic ananas si caise natural Made in Romania

Qi-Cosmetics-Natural-Cosmetics-Enzyme-Face-Scrub-ananas-caise-beautybysunshinecom

Din  luna februarie si pana la jumatatea lunii mai am “bibilit” gomajul enzimatic cu  Aloe Vera organic, ananas, mango si caise, natural de la Brandul Romanesc Qi Cosmetics.

Imi era frica ca termin borcanelul cu masca pentru ten care mi-a placut enorm, iar cand s-a terminat am si jelit-o!

Poate va ganditi ca exagerez, dar sunt departe de Romania si deocamdata nu am cum sa pun mana pe ea.

Daca va tenteaza produsul acesta se gaseste aici si aici.

Asa cum se vede in cele doua poze de pe instagram, borcanelul este altfel si acum este un alt borcanel de sticla  in culoarea maronie inchisa, ceea ce constituie un avantaj din punctul meu de vedere.

Gomajul enzimatic cu acizi de fructe exotice exfoliaza tenul  bland, curata pielea de impuritati, purifica  si vitaminizeaza  tenul, de aceea o consider masca 3 in 1 perfecta pentru toate tipurile de ten.

Cum am pus mana pe acest gomaj a intrat rapid in rutina mea de ingrijire si se afla in preferate lunii februarie (vedeti poza de instagram mai jos) si in luna aprilie aici.

Ingrediente cheie:

Gel organic de Aloe Vera – puternic efect hidratant, este astringent si antiinflamator, nutritiv, cicatrizant cutanat, regenerator, stimuleaza vindecarea pielii si imbunatateste microcirculatia. Calmant, amelioreaza iritatiile pielii si stimuleaza sinteza colagenului. Aloe Vera contine vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum si o mare cantitate de aminoacizi si enzime.

Enzime din mango si ananas – bogate in vitamine si anti-oxidanti, lumineaza si dau tenului o stralucire sanatoasa. Ananasul este bogat in bromelaina o enzima care ajuta la indepartarea celulelor moarte si reimprospateaza pielea.

Exfoliant din samburi de caise – bogat in vitamina A, vitamina C, potasiu, fier, fosfor, calciu. Proprietati de hranire si hidratare.

Pudra de struguri rosii – bogata in polifenoli anti-oxidanti, care pastreaza pielea elastica si supla. Proprietatile anti- oxidante combinate cu exfolierea delicata ajuta la luminozitatea naturala a pielii.

Ulei de tea-tree – purifiant, antiseptic si ideal pentru acnee.

Ingrediente (RO): Apa distilata grad cosmetic, gel Aloe Vera*, pudra din samburi de caise, pudra din samburi de struguri rosii, tensida consistenta, pudra de mango si ananas, guma xanthan, uleiuri esentiale de tea tree* si menta*, benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid *- ingredient organic

47% ingrediente organice.

 

Gomajul l-am folosit o data sau chiar de doua ori pe saptamana dupa ce-mi curatam tenul. Aplicam produsul pe ten si gat lasand sa se usuce circa 10 minute, apoi stropeam un pic cu apa calduta tenul si cu miscari circulare masam tenul pentru exfoliere blanda si curatarea porilor in profunzime.

Clateam fata cu apa calda de masca si apoi mai clateam tenul cu apa rece pentru a se inchide porii.

Masca-gomaj imi dadea o stare de revigorare, fresh, luminozitate incredibila a tenului, punctele negre de pe nas (zona mea cu probleme cu puncte negre) dispareau iar cosurile, roseata si inflamatia de pe barbie dispareau ca prin minune.

Fiind perfecta si pentru tenurile sensibile (am si tenul sensibil) nu mi-a lezat tenul si nu mi l-a inrosit deloc, ceea ce mi-a placut extraordinar de mult.

Desi are o cantitate de 120 ml este destul de spornica si o textura putin gelantinoasa de culoare maronie si se vede pudra de seminte de caise din compozitie.

Am incercat si pe tenul sotului meu care are tenul gras iar eu am tenul mixt si in ambele cazuri nu ne-a uscat deloc tenul.

Gomajul se foloseste in 3 luni de la deschidere ceea ce imi asigura calitatea si ca este un produs natural.

 

Ador produsele acestui Brand Romanesc si cum voi avea ocazia voi cumpara cosmeticele si-mi voi face stoc.

Recomand acest produs din suflet, iar daca ati folosit si voi acest produs sunt curioasa daca v-a placut si voua la fel de mult.

Va pup, cu drag, Sunshine!

 

3 Comments

Translate »