Oui A l’Amour

QUELQUES NOTES D’AMOUR

Spune “DA” Iubirii!!! 

https://www.instagram.com/p/BaqtQozjEL1/?taken-by=beautybysunshinecom

Sunt absolut fermecata de parfumuri, iar parfumurile de la Yves Rocher sunt calauza inimii mele.

Cel mai iubit parfum de la Yves Rocher este Quelques Notes D`Amour, insa  noutatea este Oui A l’AmourParfumul Dragostei Infinite!

« Oui à l’Amour este o declaratie de curaj si de pasiune. Este intalnirea neasteptata dintre o prospetime acidulata si o senzualitate vibranta. Notele crude de Angelica exalteaza feminitatea naturala a Trandafirului. Acest buchet luminos este completat de dulceata invăluitoare a Bobului de Tonka asociata cu eleganta lemnului de Cedru. Oui à l’Amour este parfumul complice al iubirii fara sfarsit. »
Sophie Labbé, Parfumier

 

Oui A L’Amour un parfum oriental-floral cu esenta din radacina de Angelica ce-i confera parfumului o fuziune de prospetime, iar extractul din Trandafirul Damascena, singura floare din paleta parfumierului, insa este preferata mea, ce-mi aduce aminte de diminetile de iunie cand se culeg Trandafirii Damascena.

Bobul de Tonka cu note vanilate, balsamice si calde imi invaluie pielea, iar lemnul de Cedru confera eleganta si note vibrante.

Oui A L’Amour un parfum provocator si indemn la dragoste infinita!

 

Ca sa fie totul complet pe langa parfumul perfect al dragostei, Yves Rocher completeaza fiorii dragostei cu un ruj Rouge à Lèvres Satin 56 in culoarea dragostei pentru pasiuni, pupici si eleganta. 

https://www.instagram.com/p/BaoMiGjjFlD/?taken-by=beautybysunshinecom

 

Spuneti ,,Da” Iubirii si ,,Da” ofertei de aici la un parfum 50 ml Oui A L’Amour cumparat =Rujul Oui A L’Amour oferit.

Carpe diem!

Traiti-va clipa!

Si faceti-o din tot sufletul!

20 Replies to “Oui A l’Amour Parfumul Dragostei Eterne”

  1. Am fost si eu la o intalnire Yves Rocher si am mirosit parfumul. M-am ales si cu o mica mostra care am pus-o la loc de cinste

  2. Cred ca mi-ar placea si mie acest parfum, inca nu am comandat parfumuri de la ei

  3. N-am incercat acest parfum, dar iti multumesc ca mi-ai dat o idee pentru urmatorul parfum trecut pe lista lui Mos Nicolae 🙂

  4. Am si eu acest parfum si imi place foarte mult cum miroase, iar sticluta este tare interesanta. 😀

  5. Am vazut multe poze dragute de la acest event! Cred ca a fost super! Nu am incercat acest parfum de la YR, insa ma tenteaza mai ales dupa denumire si aspect 🙂

  6. Am sa merg si eu sa il incerc, sa vad daca mi se potriveste!

Comments are closed.